Slideshow

Het Koetshuis

Met antieke koetsen en een 2 persoons appartement.

Wij verhuren dit appartement compleet met inrichting inclusief gas, water en electriciteit, voor minimaal 4 tot maximaal 12 maanden. Niet zo bedoeld als vakantiehuis maar meer als tijdelijke woning, tussen twee huizen in of voor gescheiden mensen, die tijdelijk tot rust willen komen.

Een royale living met vloerverwarming, een open moderne Siematic keuken met vaatwasser, combioven, gasfornuis en koelkast. TV, video en DVD. Uiteraard douche en toilet. Op de eerste etage een slaapkamer met tweepersoonsbed en op de overloop nog 2 bedden met wastafel en CV. Niet zo geschikt voor kleine kinderen en een royale parkeerplaats. Bemeubeld terras en royale uitloop in omheinde bostuin. Met Hot-tube.

Prijzen?

Vanaf  € 850,- per maand.


En wat kunnen we er allemaal doen...?

Natuurlijk genieten van het ergens anders zijn. Je kunt gaan wandelen (ga het achterhek maar uit. U zit midden in het IJzerenman gebied), gaan fietsen (er staan er twee), op het einde van de straat kun je golfen bij Crossmoor (18 holes), vooraan in de straat tennissen (gratis), op 500 meter vogelvlucht zit je bij het subtropisch zwembad, waar je ook kunt roeien en vissen (zomers) of hertenkamp kijken en eendjes voeren. Rondvliegen en parapenten vanaf vliegveld Budel (op 5 km). Kleiduifschieten bij de Wildenberg. Je kunt met “onze” paarden mee gaan paardrijden (ritten van ± 3uur als je een ruiterbewijs hebt of je kwaliteiten op een andere manier kunt aantonen, want we rijden pittig door), maar je kunt ook je eigen paarden meenemen, wij hebben stallen genoeg, al dan niet met je koets en ze eens hier flink de bossen laten zien. Is het slecht weer dan kun je allerlei routes rijden of zoals al eerder gezegd, de omliggende best wel interessante dorpjes en/of steden bezoeken met regenjas of paraplu. Trefwoorden: solexrit, aspergetour, begeleide stadswandeling, bezoek Budelse Brouwerij,………..etc.
Kortom, in Weert en omgeving is genoeg te beleven om er een week of langer te blijven.

 

Interesse? Neem contact op.

 

webdesign: www.art-is.nl